I fremtiden styres vores hjem mere og mere af software og intelligente installationer

Der bygges allerede digitale prøvehus, også her i Danmark. Interessen for at tænke teknologisk allerede ved første tegning på et byggeri bliver større og større. De seneste år har disse projekter for alvor eksploderet.  Vi ved alle at udviklingen bliver mere og mere digital. Det er dog stor forskel på hvilke område der interesserer hver enkelt familie. En del synes at det er spændende med intelligente lys, varme-løsninger eller wi-fi.

Det findes allerede byggeledere der har udviklet huse, der kan kobles på Google selvom det er mere almindeligt at bruge IHC. IHC står for Intelligent House Control og med IHC kan du få et intelligent styringssystem i dit hjem, der kan mere end blot tænde og slukke for kaffemaskinen. IHC tilbyder mange forskellige og smarte løsninger der i dag bruges af både det private og i erhverv.

Låsesmed glæder sig til fremtiden

Norh er en virksomhed, der i dag er med i byggeprocessen fra starten af, når det skal investeres i fremtidens hjem og intelligente installationer. Nicolai som er låsesmed på Nørrebro, glæder sig allerede til fremtiden, for at få lov til at sætte sine fingre i nye og spændende projekter.

-Jeg er jo lidt af en teknik nørd, det er jo derfor jeg har valgt dette job. Jeg tror at inden for kort fremtid så findes det hjem der styres fuldt ud af Google og Google assistent.

-Fordelen og anledninger til at udvikle dette, er jo at brugeren skal få en nemmere og mere stressfri hverdag, så man kan fokusere på alt det sjove, fortæller Nicolai, låsesmed og elektriker hos Norh.